10 ljubkih okraskov za novoletno jelko

Se že bliža, tisti topli, znani vonj po božiču in sij novoletnih luči. Pa novoletna jelka, kmalu! Najbrž bo zdaj ravno pravi čas, da se lotite izdelave novoletnih okraskov. Za nekaj začetnega navdiha si oglejte teh 10 ljubkih okraskov - zagotovo je med njimi tudi takšen, ki ga boste z veseljem naredili sami!

  

 

Pa začnimo na začetku:

1. Tale novoletni okrasek iz koščkov filca je nastal pri  this heart of mine in se bo čudovito skladal s kakršnokoli barvo okraskov na vaši novoletni jelki...



2.  Iz papirčkov za kolačke lakho nastanejo čudoviti angelčki - ti so nastali pri Happy DIY (gedane.over-blog) Odlična ideja za novoletno ustvarjanje z otroki, kajne?




3. Če pa bi svoji novoletni jelki želeli dodati nekaj naravnega in preprostega, je kot nalašč za vas krogla iz vrvice, ki jo je naredila Lauren pri The thinking closet.




4. Tale čudovit leseni okrasek so naredili pri Canary Street Crafts - izdelava ni težka, rezultat je pa prijeten za oko in na otip ;)



5Maija z bloga Ukkonooa je izdelala te ljubke bele okraske iz škroba in sode bikarbone. Zelo so mi všeč odtisi smrekove vejice na končnih izdelkih.




6. Čudovite pisane smrečice, ki so jih naredili pri Fireflies and Mud Pies so dovolj enostavne za izdelavo, da jih lahko naredijo otroci! In - vaja zavezovanja, fina motorika za male prstke ;) 



7. Za izdelavo tega okraska za novoletno jelko so pri Life After Laundry uporabili kar blago. Izrežete polkrog, prešijete in - no, preverite na njihovi strani :)




8. Tako preprosta, pa tako učinkovita: veriga iz kroglic bombažne vate, ki jo je izdelala Amy pri  HomeRemedies je cenovno ugodna, saj potrebujete le sukanec in vrečko vate - pa tudi odlična vaja za male otroške prstke.




novoletni okraski - naredi doma
9. Seveda ne morem brez omembe meni trenutno najljubših okraskov za novoletno jelko - teh, pisanih, pred kratkim sem vam pokazala, kako jih naredite. Namenjeni so tudi za igro otrokom in - se že veselo igramo z njimi ;)



Zelena hiška - modro zeleni novoletni okraski

10. In samo slika: naši lanski novoletni okraski. Ni povezave, ker jih še nikoli nisem pokazala, ne na blogu ne nikjer drugje. Prvih nekaj je nastalo, ko sem imela naenkrat pol ure časa in mi je v rokah pristalo nekaj koščkov ostankov blaga. Saj bom kdaj drugič povedala več, zaenkrat pa samo fotografija :)



Vem, seznam se ne bi smel končati že pri 10 idejah! Toda zase vem, da takrat, ko je luštnih idej preveč, na koncu ne naredim ničesar. Zato hitro: izberite idejo, ki vam je najbolj všeč in na delo! Rezat blago? Ali filc? Ali pa greste iskat ostanke traku? Ali vrvico? Ali - kar sami izberite! In uživajte v ustvarjanju :)




Damjana

Naroči se na nove objave Zelene hiške