Naredi sam - novoletno darilo v zadnjem hipu

...in brezplačne DARILNE OZNAKE.
Ste od kakih svojih znancev že kdaj dobili povabilo za obisk, in to ravno v božičnem in novoletnem času? Seveda, kajne? Kar pomeni, da je potrebno na hitro pričarati darilo, ki ima nekaj osebnega pridiha... Toda odslej bo delo za vas lažje, ker se lahko ravnate po popolnoma preprosti ideji, ki je predstavljena v nadaljevanju.

Nič papirja za zavijanje daril. Nič tekanja po skoraj že zaprtih trgovinah. Tole je HITRA ideja za božično ali novoletno darilo v ZADNJEM HIPU, ki ima OSEBNI PRIDIH - prav zaradi preprostosti vam bo zagotovo prišla prav:

novoletno darilo v zadnjem hipu - naredi sam



Potrebovali boste 4 stvari:
  • domače piškote
  • steklen kozarec s pokrovom
  • trak ali vrvico
  • darilno oznako, ki jo obesite na darilo (dobite jo na tej strani - glejte spodnji del objave)


Kar se tiče piškotov pa: če ste vsaj malenkost podobni meni, ste te dni za praznike napekli že toliko piškotov, da jih imate po škatlah na več policah. Uporabite jih.
novoletno darilo v zadnjem hipu - naredi sam

Potem pa vzemite lep steklen kozarec s pokrovom - lahko je tak za moko (kot na sliki) ali pa kak malo posebnejši kozarec za vlaganje - in ga napolnite s čim podobnim kot tile piškoti. Lahko tudi kombinirate vrste piškotov, kakršne pač imate pri roki. Zaprite pokrov, poiščite lep trak ali vrvico (naredite jih lahko tudi sami, kot tule), nato pa stopite k tiskalniku in natisnite tele brezplačne napise-obeske za praznična darila (Dodatna navodila so spodaj.)

https://drive.google.com/file/d/0B9j9YpMkKJV0QlpTbXhtRnZHM0k/view?usp=sharing

Ali še bolje, natisnite te darilne oznake kar sedaj in jih shranite nekje pri roki. Tako si boste prihranili tudi ta korak. Na voljo so vam tri verzije (na treh listih): na enem piše Srečno!, na drugem Lepe praznike, na tretjem pa Novoletno darilce zate. 


Navodila za tisk:
1) Prenesite si datoteko PDF - tukaj. 3 strani so.
2) Nato jo natisnite na trši papir.
3) Izrežite jih.
4) Z luknjačem naredite luknjico na označenem mestu, kjer boste videli bel krog na rdeči podlagi (ali rdeč krog na beli, odvisno,s katere strani gledate)
5) Potegnite trak skozi luknjico in zavežite okoli kozarca. Narejeno!

Če želite lahko uporabite samo temno rdeči del oznake. Če pa ste tiskali na navadne papir, bo oznaka trdnejša, če uporabite obe strani darilnih oznak: rdečo in belo. Prepognete na sredini in zlepite med seboj, bodo trdnejše. Všeč vam bodo!


Lahko, hitro in cenovno ugodno. Upam, da vam bosta koristila tako ideja kot tudi darilne oznake. Tudi darila v zadnjem hipu imajo lahko osebno noto in so čudovita. In slastna, kajne? ;)






Damjana

Naroči se na nove objave Zelene hiške