Tisti ljubi črni mačkon? Prireditev, ki je nočete zamuditi!

Se vam kdaj zgodi, da pri glasnem prebiranju otroku kake otroške slikanice ugotovite, da jo znate pravzaprav že na pamet? In se zalotite, da svojemu malčku že n-tič predlagate istih nekaj slikanic za branje pred spanjem - samo zato, ker so VAM tako neznansko všeč in se jih zlepa ne naveličate? Je ena od njih tudi pri vas - Maček MURI? Potem ne boste hoteli zamuditi te prireditve:




Kajetan Kovič: Maček Muri


 V nedeljo, 8.februarja v Konzorciju pri ljubljanski Nami.

Ob 10.00: otroška delavnica "postani maček" (delavnico vodi Vanja Klenovšek)
Ob 11. uri pa sledi pripovedovalsko-glasbeni nastop za otroke Maček Muri in Piki Jakob (lutkovna animatorka, igralka in pripovedovalka Katja Povše, jazz vokalistka Ana Vipotnik in kitarist Igor Leonardi)

Organizatorji obljubljajo, da pride pogledat in se praznično poveselit z otroki (in se posladkat?) tudi nam tako ljubi veliki črni muc - Muri seveda! (Niti sanjalo se mi ni, da letos praznuje že 40 let!)

Od 13h dalje je program namenjen odraslim, prav tako v duhu spomina na delo in zapuščino lani preminulega Kajetana Koviča, več o programu pa najdete na spletni strani Mladinske knjige...


Zagotovo bo tisto nedeljo na kulturni dan po Sloveniji precej prireditev ali delavnic, ki se jih boste lahko udeležili tudi z malčki. Tale pa mi je po tematiki tako pri srcu, da je res nočem zamuditi. Že zaradi sebe ne, otrok bo pa zagotovo tudi užival. Se vidimo tam?



Damjana

Naroči se na nove objave Zelene hiške

Ni komentarjev:

Objavite komentar