NAREDI SAM - 6 idej za igrače iz filca

Morda si boste želeli ogledati nekaj idej za igrače, ki jih lahko naredite sami: luštne, preproste in BARVITE:


kako naredim igračo iz filca


1) Barvita kača iz filca:


kača iz filca


Tole PISANO KAČO IZ FILCA boste naredili prav na hitro. Ne zahteva veliko spretnosti - sploh šiviljskih ne. No, en gumb boste morali že prišiti, kaj več pa ne. Ena od priljubljenih igrač za malčke, ki skozi igro vzpodbuja fino motoriko.


2) Sestavljanka iz filca




Preprosta dejavnost, ki jo za svojega otroka na hitro lahko pripravite čisto sami. Poglejte na to povezavo, če želite videti, kako jo naredite v nekaj minutah.


3) Ribe iz filca




Na tejle povezavi najdete napotke, kako te preproste ribe naredite čisto sami. Potem pa ribice v roke, na tla v (otrokovi starosti primerni) oddaljenosti postavite škaf. To bo "ribnik". Vse ribe naj najdejo pot vanj. Pripravite se na veliko skakanja in vriskanja, še posebej, če igra cela skupina malčkov.  Uživajte!



4) Sadje in zelenjava za igro - iz filca



Tole boste našli sicer samo v angleščini, ampak za idejo ne potrebujete prav veliko branja. Morda pa vas bo pritegnilo - NAJLJUBŠI tutoriali za IZDELAVO sadje in zelenjave za igro - iz filca, ki jih zlahka naredite sami: banana, korenje, brokoli, jagode, hruške, sir, jajca in še in še. Kruh je narejen malo bolj po domače (ni toast), orientirate se lahko kar po fotografijah. Pa veliko zabave!


5) Uporabi ostanke filca - razvrščanje po barvah



Če vam po stanovanju ležijo kaki ostanki filca, jih ne vrzite še proč. Uporabite jih lahko za otroško igro - najhitreje pripravljena igra od vseh v tejle objavi. Pa še stala vas ne bo nič. Preprosta izdelava in pogosta uporaba.


6) Črke iz filca




Teh pa se morda še spomnite - preprost način, da pridete do mehkih ČRK IZ FILCA in preproste PODLAGE ZANJE. Proti koncu objave sem dodala še konkretne SLIKOVNE NAPOTKE, ki vam bodo pomagali pri izbiri najprimernejše debeline filca zanje.



Poglejte si - in če vašim otrokom kaj od tega pride prav, bom vesela!


Damjana

Naroči se na nove objave Zelene hiške




MORDA VAM BO VŠEČ TUDI:




Ni komentarjev:

Objavite komentar