Naredi sam - duhec iz papirja

Čisto preprost duhec iz papirja. Ne praznujemo noči čarovnic, ne. Ampak tale duhec iz papirnatih robčkov je pa tako preprost, da bo zagotovo komu prišel prav - čisto navaden in prav nič strašljiv. In potrebujete tako malo materiala, da zagotovo ne bo treba v trgovino ponj... Poglejte, če vas zanima.


Ne praznujemo noči čarovnic, ne. Ampak tale duhec iz papirnatih robčkov je pa tako preprost, da bo zagotovo komu prišel prav - čisto navaden in prav nič strašljiv. In potrebujete tako malo sestavin, da zagotovo ne bo treba v trgovino ponje... Poglejte, če vas zanima.



Potrebujete:




Izdelava:


1) Enega od robčkov položite na mizo, drugega pa zmečkate v kroglico (malčkom bo ta del verjetno najbolj všeč) in ga položite na sredino prvega.


2) Okrog kroglice, zamotane v prvi robček, zavežite vrvico in dobili boste 'glavo' duhca.


3) Dodajte še oči - migetajoče plastične ali pa jih samo narišite, pa je. Duhec je tu.

Podobno bi lahko izdelali tudi angelčke za novoletne okraske, sem jih že videla. Pa da ne bo dvomov: ne, duhec ni moja pogruntavščina. Tale je sicer narejen enmalo bolj po moje, sicer pa je že dolgo poznan po svetu. Je pa tako preprost, da bi bilo kar škoda, če ga ne bi kdaj pa kdaj imeli priliko na hitro scoprati tudi naši otroci. Pa tudi če ne čakate na noč čarovnic: pajke, recimo, smo pri nas izdelovali aprila) ;)

Pa uživajte v igri!


Damjana

Naroči se na nove objave Zelene hiške


Ni komentarjev:

Objavite komentar