Natisni si... zelenjavo

Spet je čas za brezplačno predlogo! Tokrat vam (no, vašim malčkom) ponujam... zelenjavo :)

Morda ste opazili prvo predlogo za tiskanje, ki sem vam jo ponudila pred kratkim, čisto SADNO obarvana je bila. Lahko da še niste našli časa, da bi jo natisnili, bo pa zdaj toliko učinkoviteje, saj se sadju pridružuje še list z zelenjavo in bo vse skupaj bolj zanimivo :)

Pa si postrezite z zelenjavo :) Kliknite na spodnjo sliko, da dobite svojo brezplačno PREDLOGO v PDF obliki:

https://drive.google.com/file/d/0B9j9YpMkKJV0U2swVVh4c1NSZWs/view?usp=sharing

Navodilo:
  • Odprite PDF dokument s klikom na gornjo sliko.
  • Natisnite stran na trši papir.
  • Razrežite posamezne karte po označenih črtah
  • Če pa nimate pri roki tršega papirja, uporabite navadnega in nato posamezne kartice plastificirajte - bodo zdržale precej dlje.

Uporabite jih za igro spomin, za že omenjeno enostavno prirejanje, ... kar vam ali otroku pade na pamet. Te materiale je lahko kombinirati. Če imate pri roki kaj kosov (pravega ali lesenega) sadja ali zelenjave s fotografij, lahko pripravite krasno vajo, npr. Sanja pri Žogicah in kravatah pogosto pripravi kaj na ta način (zelenjava, sadje, živali, cvetje) Iskreno upam, da vam bodo karte v korist. No, vašim otrokom :)

Zbirka se bo v naslednjih tednih seveda še RAZŠIRILA, tako da bodo malčki dobili več svobode pri igri. Iz kart lahko nastane prav luštna zbirka kart za vsestransko uporabo, presojo pa seveda prepuščam vam... Do takrat pa - natisnite obe predlogi, preizkusite in se malo naigrajte.  

Če ste zamudili prvi list iz serije Natisni si... - predlogo za SADJE najdete tukaj.


Damjana

Naroči se na nove objave Zelene hiške



2 komentarja: