6 idej za novoletne smrečice - ko je prostora premalo

Premalo prostora? Je stanovanje tako natrpano, da vanj ne najbrž ne bi spravili niti manjše novoletne jelke? Brez skrbi, tu najdete nekaj luštnih rešitev, ki vam ne bodo zasedale dragocenenga prostora na tleh. Oglejte si jih - morda vam je prav katera od teh pisana na kožo.


6 luštnih novoletnih jelk - na malo prostora


1.  Uporabite steno, prebarvano z barvo za krede, in nanjo narišite novoletno jelko, kot je to storila Hazel pri A Legg Up:


 

2. Julie pri Redhead can decorate je uporabila staro paleto in jo preoblikovala v čudovito improvizirano novoletno jelko. Na njeni strani najdete navodila zanjo:

 
3. Lahko pa tudi samo obesite novoletne okraske neposredno na steno, kot je to okusno storila Gail pri Purple Hues and Me. Preprosto in lepo, kajne?


4Hazel pri A Legg Up je uporabila svoje igrače iz filca in jih pritrdila na vratca kuhinjskih omaric. Nastala je prikupna jelka:


5. Lahko pa uporabite lepilni trak in z njim na steno "narišete" novoletno jelko, kot je to storila Živa na blogu Varuška Živa:


6. Novoletno drevesce pa lahko izdelate tudi iz vejic drevesne veje, kot je to lepo uspelo Michele pri michele made me. Nekaj spretnosti in že imate na steni malo božično drevesce!


Luštne in prebrisane rešitve za majhne prostore, kajne? Katera od njih vam je najbolj všeč? 



Damjana

Naroči se na nove objave Zelene hiške