Politika zasebnosti in pogoji uporabe

Piškotki


Spletna stran zelena-hiska.blogspot.si uporablja piškotke za zagotavljanje optimalnega delovanja. Z nadaljno uporabo spletne strani pristajate na njihovo uporabo. 

Varnostna opozorila

Vse aktivnosti na spletni strani zelena-hiska.blogspot.si, naj otroci izvajajo pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Nekatere aktivnosti so bolj prilagojene otrokom, pri nekaterih pa je potrebna pomoč odrasle osebe, ki izvede bolj kompleksna ali za otroke nevarna opravila. Otrokom vedno podrobno razložite aktivnosti in jih opozorite na nevarnosti pri delu. Kadar je za izvedbo aktivnosti potrebna uporaba potencialno nevarnih predmetov, kot so škarje, noži, lepilo, tekočine, ali uporaba majhnih predmetov, ki bi jih otroci lahko zaužili ali drugih potencialno nevarnih predmetov/snovi, je potrebna posebna pozornost.

Sami presodite, katere dele aktivnosti so primerne, da jih z vami izvajajo otroci. Čeprav je izvedba aktivnosti podrobno opisana, le-ta ne more nadomestiti pazljivosti in odgovornega ravnanja. Pri izvajanju bodite vedno previdni in po aktivnosti pospravite potencialno nevarne predmete na varno mesto izven dosega otrok. Vse aktivnosti izvajate na lastno odgovornost. Avtorica bloga ne prevzema nobene odgovornosti za nikakršno škodo, poškodbe ali druge nevšečnosti, ki bi nastale kot posledica izvajanja aktivnosti predstavljenih na spletni strani zelena-hiska.blogspot.si.

Vse pravice pridržane. Brez pisnega dovoljenja avtorice, prispevkov s spletne strani zelena-hiska.blogspot.si ali njihovih delov, ni dovoljeno razmnoževati pod nobenimi pogoji ali sredstvi, elektronsko, mehansko ali pisno, kar vključuje prepisovanje in razmnoževanje s katerimi drugimi sistemi ali metodami.

Politika varovanja osebnih podatkov 

Ti pogoji uporabe se nanašajo na pogoje prejemanja e-obvestil bloga Zelena hiška. Prejemnik e-obvestil dovoli avtorici bloga Zelena hiška (upravljalec podatkov) zbiranje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Katere osebne podatke zbira ta spletna stran?

Ob prijavi ne e-obvestila (nove objave na blogu) uporabnik tej spletni strani posreduje svoj e-poštni naslov.

Obdobje hrambe osebnih podatkov

Pridobljeni podatki se hranijo:
• e-poštni naslov: do preklica s strani njegovega imetnika.

Kakšen je namen zbiranja podatkov?

Upravljalec bo podatke, ki jih pridobi ob prijavi na spletni strani www.zelena-hiska.blogspot.si, uporabljal izključno za naslednje namene:

• pošiljanje e-obvestil po e-pošti.

Upravljalec bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Upravljalec pridobljenih osebnih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam.

Od upravljalca lahko kadarkoli zahtevate dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave, ali obstoj pravice do ugovora obdelavi in pravice do prenosljivosti podatkov.

Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja e-obvestil Zelene hiška. Odjava je mogoča v vsakem od prejetih e-sporočil s klikom na povezavo "Odjava", uporabnik pa lahko s poslanim sporočilom na e-poštni naslov zelena.hiska@gmail.com zahteva tudi izbris vseh pridobljenih podatkov.

V primeru vprašanj ali potrebe po dodatnih podatkih v zvezi s pogoji uporabe se obrnite na avtorico bloga Zelena hiška po e-pošti zelena.hiska@gmail.com.

Iznos osebnih podatkov iz EU: Za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov ta spletna stran uporablja storitve Mailchimp, pogodbenega partnerja iz ZDA, ki je ustrezno certificiran v okviru zasebnostnega ščita (Privacy Shield).