Ribe iz penaste gume

Takšne ribe imamo že več kot leto in še vedno se odlično obnesejo pri igri - v posodi z vodo in kopalni kadi. Koristne so lahko tudi, če je vaš malček že pogruntal, da je večerni čas za kopanje preveč nevarno blizu časa, ko mora spat - in se zato upira kopanju. 




Seveda ji nisem izumila sama, najdete jih tudi tule (Varuška Živa) in tule (Žogice in kravate), podobno igro s penasto gumo pa tudi tule (Navihančki) ... Ampak so tako dobra "igrača", da jih pokažem še jaz.

Uporabljate jih na več načinov, samo en od njih je uporaba v škafu z vodo (dodate cedilo in že imate na sporedu lov na morske ribe), ali v kopalni kadi (penasta guma se odlično lepi na steno kopalne kadi, ko je enkrat mokra), na gornjih povezavah lahko poiščete še druge ideje (lov na ribice z magnetkom in kovinskimi sponkami),... Uživajte.

Še NAMIG ZA POLETNA POTOVANJA:

Ne zasedejo praktično nič prostora. Lani smo jih nekaj vzeli na morje v poln avto - in teh par milimetrov in gramov dodatne prtljage se ni poznalo - so pa bile, nasprotno, deležne precej več malčkove pozornosti od kakšne druge igrače, ki zavzamejo (pre-)več prostora v prtljažniku.


Damjana
Naroči se na nove objave Zelene hiške




ŠE EN NAČIN UPORABE PENASTE GUME: